Intim pleje

Intim pleje

Hjælp til bedre sex Til Kvinde og Mand

Bækkenbunds Træning

Lystforstærker

Massageolie

Bækkenbundstræning, er ligeså vigtig for en mand som en kvinde, og hvorfor nu det?

Det er der mange gode grunde til:

I Danmark rammes hver 10. person fra kun 5 års alderen af en eller anden form for inkontinens. Da Inkontinens desværre stadig er et tabu, går alt for mange med ubehandlede kritiske personlige problemer inden de søger læge. Faktisk er det kun 3% der kommer i behandling, hvor hele 70% bliver helbredt.

Det gode er, at du med meget små øvelser og evt. hjælpemidler kan komme dette helt til livs og leve som du burde. Sexolog og jordmoder Vivi Hollænder har arbejdet og set dette et utal af gange. Og sammen med Knib.dk har de udviklet en træningsplan der er gratis.

Den er nem at hænge på køleskabet eller ved spejlet så du husker det.

Shop 6meup har hjælpemidlerne, du har viljen.

Du kan finde hjælpemidlerne til både Kvinder og Mænd, ved at trykke på linket "Bækkenbundstræning tryk her". 

PDF´en skal du bare trykke øverste højre hjørne  for "at poppe den ud"


Bækkenbundstræning tryk her

Med en lystforstærker og/eller orgasmecreme, bliver din sexoplevelse mere intens.

Med en lystforstærker / orgasmecreme, giver mere lyst, da den forstærker den stimulering der fører til en mere intens og lækker fornemmelse.

Shop 6meup fører kun den slags lystforstærker du smører på huden. Idet den slags der skal indtages ikke er tilgængelige i Danmark uden recept fra lægen.
Dermed skal virkestofferne vandre gennem huden. Det der er overordnet ens for de forskellige lystforstærkere i vores sortiment, er at de skaber en bedre blodgennemstrømning. Ved at øge den, vil din vagina og klitoris blive mere følsom. Ved en højere følsomhed vil du dermed opleve en mere intens oplevelse.

Alt efter koncentration i produktet skal der smøres en mængde af det på skamlæber eller klitoris. Derefter lader man produktet trænge ind og kort efter nyder du godt af den lækre virkning.


Lystforstærkere tryk Her

Der er ikke meget, der er mere pirrende, intenst og sensuelt end en erotisk massage. Vil du gerne dels forkæle din partner og dels sætte gang i et skønt og anderledes forspil, skal du i gang med en omgang intim massage. Til det skal du selvfølgelig bruge en lækker massageolie, så oplevelsen bliver så nydelsesrig som muligt – for begge parter, så find din olie i shoppen, her finder du forskellige typer massageolie. 


Massageolie tryk her