Handelsbetingelser

Handelsbetingelser / Levering

Bestilling:

 

Når din bestilling/betaling er modtaget, sendes varen af sted, efter bestillingsdato med Postnord .


Hvis varen er forsinket, vil du få besked via e-mail eller telefon.


Varerne bestilles online eller telefonisk og der betales vha bankoverførsel, kort eller Mobilepay.


Ombytning:

 

Varer ombyttes ikke, medmindre der er tale om en reklamation.

J.før nedenstående.

 

Fortrydelsesret:

 

Ifølge købeloven skal du altid have 14 dages fortrydelsesret, som beregnes fra det tidspunkt, hvor du har modtaget din vare.

 

Vær opmærksom på, at du kun kan returnerer hele enheder.

Fortryder du købet indenfor de 14 dage, skal du for egen regning sende varen retur til følgende adresse:

 

Shop 6meup

Nedre mosevej 86,

9990 Skagen.

 

Man kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give Shop 6meup tydelig meddelelse om det.

 

Hvis du sender varen tilbage, skal den være i samme stand og mængde samt original emballage, som da du modtog den.

 

-Vedr. sexlegetøj og andre produkter til intim brug, bortfalder bytteretten/fortrydelsesretten, af hygiejniske årsager, ved åbning af produktets emballage/plombering.

 

-Vedr. videofilm, lyd- eller billedoptagelser bortfalder bytteretten/fortrydelsesretten, ved åbning af produktets emballage/plombering.

 

- Vedr. Lingeri, bortfalder bytteretten/fortrydelsesretten af hygiejniske årsager, ved åbning af produktets emballage/plombering.

 

- Varer, der ikke er til intim brug, må du gerne pakke ud, så længe du kan returnere dem i samme stand og mængde som ved modtagelse. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er åbenlyst, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

 

- Varer undtaget fortrydelsesret:

 

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, er undtaget fortrydelsesretten.

 

- Varens stand, ved returnering:

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Udover selve varen, som skal være forsvarligt pakket, for at lette ekspeditionstiden, skal du vedlægge en kopi af fakturaen samt udførlig beskrivelse af grund til returnering.

 

Af hensyn til tilbagebetaling, skal du opgive din banks registreringsnr. samt det kontonummer, som varebeløbet skal overføres til. 6meup modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

 

Ansvarsfraskrivelse:

 

6meup, er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne, skyldes køber handling eller alle forhold, som ligger uden for Sundheds-zonens kontrol, feks. vejrkatastrofer, krig, oprør, uroligheder, brand, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

Shop 6meup giver ikke garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

 

Shop 6meup kan på ingen måde drages til ansvar for utilsigtede reaktioner, opstået pga utilstrækkelig information i forbindelse med online behandling eller efter køb af varer i shoppen uden individuel vejledning.

 

Forbehold:

 

Shop 6meup forbeholder sig ret til at ændre samt opdatere de regler og betingelser, der gælder for www.6meup.dk. Det er derfor vigtigt, at du holder dig orienteret om gældende betingelser.

Der tages forbehold for:

udsolgte varer

leverandørsvigt

pris-, & tastefejl.Levering:


Alle leveringer, sendes i diskret emballage.Shop 6meup, Nedre mosevej 86, 9990 Skagen, Tlf. 30327377, 6meup@mail.dk